sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kunnon ruokaa/ täytetyt broilerleikkeet (G,L)

Broilerin ohutleike 800g (maustamaton)
Koskenlaskija voimakas sulatejuustoa (laktoositon)
4-5 valkosipulinkynttä
3dl Kippari 10% ruokakerma (laktoositon)
Tuoretta timjamia
Tuoretta minttua
Kurkumaa
Paprikamaustetta
Mustapippurirouhetta
Currya (suolaton)
Ruususuolaa
Rakuunaa


Nuiji broilerleikkeitä hieman, jotta saat täytteet käärittyä paremmin leikkeen sisään. Leikkaa koskenlaskijajuustosta siivut jokaiseen leikkeeseen ja purista mukaan tuoretta valkosipulia mieltymyksesi mukaan. Kääri leikkeet rullalle ja asettele uunivuokaan. Sujauta rullien päälle hieman ruususuolaa.

Laita rullat uunin keskitasolle 200 asteeseen ja paista 15min. Kaada Kippari 10% ruokakerma kulhoon ja nakkele oman maun mukaan joukkoon tuoretta minttua ja timjamia, kurkumaa, currya, paprikamaustetta, mustapippuria, sekä rakuunaa. Kun rullat ovat olleet uunissa sen 15min, kaada rullien päälle maustettu kermaseos ja anna olla uunissa vielä toiset 15min.

Rullien kypysessä uunissa, keitä täysjyväriisiä lisukkeeksi. Kun riisit ovat kiehuneet voit nohauttaa joukkoon hieman vaikkapa maustamatonta jogurttia, jolloin riisi saa vähän erilaista tekstuuria ja makua.

Ja kyllä, tämänkin aterian kanssa syödään sitä Rampan kasvismössöä, kuten kuvasta näkyy. Kasviksia selkeästi enemmän lautaselle kuin riisiä. Näillä taas edetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti