perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kunnon ruokaa/ Rampan haudutetut maksabiffit (G,L)

Rampan haudutetut maksapihvit:

500g naudan maksaa
2,5dl Valion Crea 10% mustapekka ruokakermaa (L)
2 isoa keltasipulia
mustapippuria rouheena reilusti
ripaus merisuolaa tai ruususuolaa
isompi ripaus salviaa

Huuhtele maksapala ja kuivaa se talouspaperilla. Leikkaa maksapalasta ohuita biffejä. Kuumenna pannu ja ruskista maksabiffit nopsasti molemmilta puolilta runsaassa voissa. Ota biffit sivuun ja heitä pannulle hieman lisää voita ja kuullota pilkottu sipuli. Kun sipuli on kuullotettu, nakkaa maksabiffit takaisin pannuun sipulien kanssa ja kaada päälle kerma. Mausta ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 20-30min.

Todella helppo ja ihana ruoka!

Kyytipojaksi vaikka uusiaperunoita ja runsaasti rapsakkaa salaattia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti