tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kunnon ruokaa/ Rampan Lindströmit (L,G)

400g naudan kunnon jauhelihaa (10%)
3 isoa maustepunajuurta
1 iso keltasipuli
1 kananmuna
1prk ranskankermaa (L) tai loraus 10% ruokakermaa (L)
0,5dl mantelijauhetta
mustapippurirouhetta
timjamia
ruususuolaa/ merisuolaa

Lisää mantelijauhe kermaviiliin tai kermaan ja anna turvota hetken. Pilko ja kuullota sipuli voissa. Raasta punajuuret jauhelihan sekaan ja lisää kuullotettu sipuli, sekä kermaviili/ kerma- mantelijauheseos taikinaan. sekoita taikina ja lisää joukkoon munsku ja sekoita koko massa tasaiseksi sitkoksi. Mausta.

Paista Lindströminpihvit uunissa 200 asteessa n. 15min. Lisukkeeksi vaikkapa parit kesäperunat ja kasvismössöä tietenkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti